UFC 213 Romero vs. Whittaker نمایش بزرگتر

UFC 213 Romero vs. Whittaker

محصول جدید

قیمت   : 2900 تومان 

فرمت: MP4

کیفیت:  HD

مدت: 220 دقیقه

 با پیش مسابقه و مراسم وزن کشی

جزییات بیشتر

999 قلم

2,900 تومان

اطلاعات بیشتر


Main Event – Five round title bout
Amanda Nunes (135) vs Valentina Shevchenko (134.5)
Co-main Event – Five round interim title bout
Yoel Romero (185) vs Robert Whittaker (184.5)

Pay-Per-View Main Card – 10 pm ET/7 pm PT
Daniel Omielanczuk (248) vs Curtis Blaydes (257.5)
Fabricio Werdum (239) vs Alistair Overeem (253.5)
Anthony Pettis (156) vs Jim Miller(155)

FS1 Prelims – 8 pm ET/5 pm PT
Travis Browne (247.5) vs Aleksei Oleinik (241.5)
Chad Laprise (170) vs Brian Camozzi (170.5)
Thiago Santos (186) vs Gerald Meerschaert (184.5)
Jordan Mein (170) vs Belal Muhammad (170)

UFC FIGHT PASS Prelims – 6:30 pm ET/3:30 pm PT
Rob Font (135) vs Douglas Silva de Andrade (134)
Cody Stamann (145) vs Terrion Ware (145)
Trevin Giles (204) vs James Bochnovic (201)

11 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: