UFC - The Ultimate Fighter 23 Finale نمایش بزرگتر

UFC - The Ultimate Fighter 23 Finale

محصول جدید

قیمت   : 2000 تومان 

فرمت: MP4

کیفیت:  HD

مدت: 290 دقیقه

 با پیش مسابقه و مراسم وزن کشی

جزییات بیشتر

998 قلم

2,000 تومان

اطلاعات بیشتر

 

 

مسابقات

 

UF 23 Finale
(The Ultimate Fighter 23 Finale)
Team Joanna vs Team Claudia
Date: July 8, 2016
Venue: MGM Grand Garden Arena
Location: Las Vegas, Nevada

 
 
TUF 23 Finale Fight Card

Main Card (on FOX Sports 1):
Joanna Jedrzejczyk (c) (11-0) vs. Claudia Gadelha (13-1)†
Andrew Sanchez (7-2) vs. Khalil Rountree (4-0)††
Tatiana Suarez (3-0) vs. Amanda Cooper (1-1)†††
Ross Pearson (19-10) vs. Will Brooks (17-1)
Doo Ho Choi (13-1) vs. Thiago Tavares (20-6-1)
Joaquim Silva (8-0) vs. Andrew Holbrook (11-0)

Prelims (on FOX Sports 1):
Gray Maynard (11-5-1) vs. Fernando Bruno (15-3)
John Moraga (16-4) vs. Matheus Nicolau Pereira (11-1-1)
Cory Hendricks (3-0) vs. Josh Stansbury (7-2)
Cezar Ferreira (9-5) vs. Anthony Smith (25-11)

Prelims (on UFC Fight Pass):
Jake Matthews (10-1) vs. Kevin Lee (12-2)
Li Jingliang (10-4) vs. Anton Zafir (7-2)
 

TUF 23 Finale Start Times
Main Card on Fox Sports 1: 10 p.m. ET / 7 p.m. PT
Prelims on Fox Sports 1: 8 p.m. ET / 5 p.m. PT
Prelims on UFC Fight Pass: 7 p.m. ET / 4 p.m. PT





 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: