یو اف سی فایت نایت 151 نمایش بزرگتر

UFC Fight Night on ESPN+ 9 Iaquinta vs. Donald Cerrone

محصول جدید

مسابقه یو اف سی فایت نایت در قالب جدید با اسپانسری شبکه

تلوزیونی ESPN  بین  Iaquinta vs. Donald Cerrone

قیمت   : 3900 تومان 

فرمت: MP4

کیفیت:  HD

 با پیش مسابقه و مراسم وزن کشی

جزییات بیشتر

999 قلم

3,900 تومان

اطلاعات بیشتر

Iaquinta vs. Donald Cerrone

 

 

 

 

یو اف سی

 

 

 

 

یو اف سی
 

 

 

 

 

مراسم وزن کشی

 

 

یو اف سی
 


 

 

 

 

مسابقه اصلی

 

 

یو اف سی


 


 

 

 

 UFC Fight Night 151 Fight Card and Start Time
Main Card – 8:00pm ET / 5:00pm PT

Al Iaquinta vs. Donald Cerrone
Derek Brunson vs. Elias Theodorou
Cub Swanson vs. Shane Burgos
Brad Katona vs. Merab Dvalishvili
Walt Harris vs. Sergey Spivak
Andrew Sanchez vs. Marc-André Barriault
Prelims – 5:00pm ET / 2:00pm PT

Sarah Moras vs. Macy Chiasson
Vince Morales vs. Aiemann Zahabi
Nordine Taleb vs. Kyle Prepolec
Kyle Nelson vs. Matt Sayles
Arjan Bhullar vs. Juan Adams
Mitch Gagnon vs. Cole Smith

 

11 محصولات مشابه در شاخه های مختلف: